84 thoughts on “Resepi Yee Mee Hailam ni yang tak pandai masak pun akan jadi pandai

  1. Sedapnya sis…terima kasih bagi resepi best2..😍😍😍😍😍😍😍😍😍

  2. Appreciate penerangan dlm video.kdang2 confused tp mlas nk baca kt blog plk.ni sekali tgk bolh dgr pnjelasan skali.terima kasih

  3. Assalamualaikum… fuhhh… meleleh air liur boi… bagus bagi resepi yg mudah dan sedap ni… terbaik.. makan panas2 lagi best…

  4. Kalau x buat mesti stress x boleh tido mlm.. aissh… kena pg kedai jgk ni, cr yee mee.. tq share resepi..

  5. Hehehe last tu siap kocak kuah dlm mangkuk sos.. klo tak jap g ad y komen akk membazir knn 🀣🀣

  6. Xperasan pon content baru ni ada suara explanation..hehehe xkisah pon mn2 jnji resipi nye senang nk ikut..teruskan usaha murni akak..sy peminat channel akak πŸ™‚

  7. saya suka dengar suara ….. sebab bagi penjelasan lagi terperinci…kalau video bisu xsyok…nak belajar masak bukan nak tangkap lentok dengar lagu…he…he…teruskan macam ni terbaik…

  8. Hi. The recipe looks soooo yummy. May I know the brand and type of the cooking pan that was used in this video please?

  9. Saya peminat channel ni.
    Ada explanation atau tak ada, tak kisah. Banyak resepi saya cuba dari channel ni.
    Hasilnya memang menjadi.
    Terima kasih.

  10. chanel yg byk membantu sy..walaupun wife jrg masak..tak kisah pun..kasi tukar la..biar suami ni plak yg masak..simple, xyah masam2 muka πŸ˜€ thanks Buat Orang Lapo

  11. Akak lpsni selalu lah buat resepi untuk lauk pauk .. sebab sy sng fhm vdeo akak buat .. channel lain majoriti sy xfhm .. byk resepi akak sy dh try buat mmg tbaik lh .. smua mnjadi

  12. Mana nihhh pasukan CLBK (cuma liat buat kagak) πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
    Salam dari Medan,sukses selalu…⚘⚘⚘⚘⚘

  13. Mee hailam ikut resepi saya guna minyak bijan, baru ada perbezaan rasa dgn mee goreng basah hehehe..apa2 pun idea guna yee mee ni menarik, nak cuba nanti πŸ˜ƒ

  14. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜˜
    Lm x buat mee hailam,…
    Seronok je tengok cara dia menyampaikan,.. Ckp pon x laju sdg2, terang n jelas.. malah mudah d fahami.. Tq, share resepi

  15. Saya dh byk try resepi dr channel ni..semua menjadi dan yg paling best dpt menambahkan pendapatan sya.mohon halalkan ilmu yg diberi ni ye..yg terbaru sya buat tart brownies..mmg sdap..trma ksh..

  16. assalamualaikum,sis suka sangat dgn masakan puan.mmg menarik,setiap resepi yg ditunjukn dan saya dh cuba ,mmg menjadi.sis mohon halalkan setiap resepi yg puan ajarkan dlm channel ni ya.moga puan dimurahkan rezeki dgn takdir2 y g baik.aamiin.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.