70 thoughts on “Malaysian Martial Art to help Defend and Kill | Special Forces

  1. ado selalu komen ore indo bilo video askar malaysia dlm ni..oooo parokkkk….#respect ggk..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  2. tapi ini memang lucu asli, saya banyak kawan orang malaysia di aceh sini, ketika saya tunjukan video ini mereka pada ketawa
    hihi

  3. Kopassus tidaq hebat di banding ggk, buktix pasukan elite kopassus mreka melatih batalion elite para komando 911 kambodia,dan pasukan indon juara umum tembak assam di australia, mengalahkan USA, australian, england, dll,kopassus indon juara 3, pasukan khusus sedunia versi discovery chanel 2008.1.bitish SAS, mosad israel, dan kopassus,indonesia ga hebat buktix walau indon militer terkuat 13 dunia, malon no 45an,malon tetap jaya dgn fpda dgn sekutu british, ausie, singapur, militer indon ga hebat

  4. tak kira la pasukan elite mana yg terhandal… semua tu berkhidmat untuk negara masing2… yg indo pun bodoh yg malaysia pun bodoh… klu betul2 kamu jaguh pegi masuk latihan tentera jgn nak mengomen yg bukan2 kat sini….. hanya yg pernah lalui latihan ketenteraan betapa siksa latihan….

  5. tentaranya lucu,kyk latihan satpam,๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 200 tentara Malin 2 prajurit kopassus,hhhhhhhh

  6. Masa perang bosnia bukan guna ggk ka tag laser tuk us bomb kawasan musuh serb tu? Kopassus takda ka masa tu? Bukan ke kopassus komando terhebat di asia? Patutnya us mintak bantuan kopassus yg maha hebat..bukanny ggk.

  7. Mending kau blajar debus sama orang indonesia,guna bekal kau swaktu2 siap melawan negara asing,betul betul betul…

  8. Indo ni macam Tsundere tau. Dari luar nampak macam diorang benci kite tapi kat dalam dia nak perhatian kite saje. Its ok Indo. We understand.

  9. 300 masuk , 15 pun belum tentu dapat , kerajaan sanggup hanis ratus ribu utk latih sorang , respect ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  10. Love from. Indonesia my brother ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

  11. Geng dari malaysia kita kena ingat camana sekalipun jangan riak takbur.jangan remehkan pasukkan khas darimana sekalipun.hidup ni allah taala buat ada putaran dia.boleh jadi satu ari nanti indon berada diatas kita.kita plak ada kat bawah dorang.level pasukkan komando ni kalu peringkat asia tenggara sama je dengan negara lain.masing2 ada kelebihan dan kurangnya.vietnam jerat hutan terbaik.indon survivor terbaik..singapore alat moden terbaik.malaysia thai tactical terbaik..renung renungkan

  12. Kog model tentera begini yang disebut GGK itu, sama sekali tidak menggambarkan pasukan komando… dari tampang, gerakan & demo beladiri komando lebih pas disebut pasukan BANCI…

  13. Alahai, asal lembik sangat Malaysia ni aq tengok, kurang power ๐Ÿ˜Ÿ ni kalau kana dengan. north Korea tengok ni, https://youtu.be/NYBHjkxtAt4 ni baru la training , keras keras semua badan, mcm besi ๐Ÿ˜•
    Ataupun Russia memang hanyut la Malaysia , ๐Ÿ˜Ÿ huhu

  14. Kesian orang indon…komen komanando malaysia x pernah ada pengalaman perang internasonial… indon ada ke? Setakat perang aceh dan jadi askar pengamanan PBB ada la… nampak sangat kurang pengatahuan..bak kata pepatah macam katak bawah. tempurung… cuba cari kt google .. komando malaysia diminta oleh PBB dan amerika untuk menyelamatkn komando amerika yg terkepung dibandar "BUKARA " Somalia pada tahun 1993 apabila komando pakistan dan amerika sendiri gagal. Komando malaysia hanya pergi dalam kumpulan 1platun melalui jalan darat meghadapi ratusan pemberontak melalui peperangan terbuka.. semua orang tau kekuatan pemberontak somalia 20x lebih lbih kuat dr pemberontak aceh..

  15. Ak cari2 jugak tni ngak ad ya dlam history .. kesian banget ya ngak ad berita luar yg mahu buat berita pasal tni indon ..

  16. Hahaaaaaa
    Lucu bnget latianya
    Klo di indo ini mah msih sekelas rakyat jihad
    Klo ATM hebat itu pun TNI & GURKA yg melatih
    ingat!!!! ya saudara malay

  17. Askar malesya payah seni bela diri kayak gt terlalu lamban kayak beruk blm di kasih makan bisa2 mampus lu..lu…gkgkgkvkgj

  18. banyak komen dari indon yang iri hati dgn malaysia.. lwn acheh pun tak mampu inikan mau sembang kehebatan tentera.. selepas stunami pun acheh tetap komited mau perang.. tapi indon melutut mohon mahu diamankan kahkahkah

  19. Korang semua xpayah nak sembang lebih dalam ni selagi xkene lanyak & xlayak nak heboh selagi xpakai green beret ๐Ÿ˜‘ segala rahsia latihan komando RGK xakan didedahkan secara real dalam rancangan History ni…sekian…HIDUP KDO…

  20. husst indo hadir…๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ… org malon g tau presiden minta kopasus latih tentara malon untuk lomba AAM.. payaaaahhh. tuan rumah dapat 1 perunggu… beloon malon.hahahah๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  21. Indon datang malaysia nmpak imegrisen pun dah lari terjun parit…. Klu mcm tu mcam mna nk lawan komando kami(malaysia)…klu tidak cukup ilmu didada tidak sampai kepuncak everest…. Cita hantu kak limah…. Untuk indon klu xckup ilmu didada… Jngan cuba nak masuk malaysia…. Nnti kena kjar ngan imigresen tak cukup tanah lhoo lari…. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.